Pelkkiä perussukkia

Olen neulonut viime aikoina käytännössä pelkkiä ohuita perussukkia, joiden pariin lämpimät kesäkelit ja lankojen kauniit värit ovat minut houkutelleet. Nämäkin sukat on neulottu fingering-vahvuisesta langasta, tällä kertaa Regian valmistamasta. Harmikseni olen onnistunut jo kadottamaan lankakerän vyötteen, joten tämän tarkempaa tietoa langasta minulla ei ole.

Eikö muuten ”uusi” sohvani ole upean retro? Löysin sen sekä yhteenkuuluvan nojatuolin suhteellisen edulliseen hintaan Kuopion Elävästä Kaupasta, ja aikani siitä haaveiltuani miesystäväni vei minut sohvanostoreissulle. Sen jälkeen, kun sohva ja nojatuoli kotiutuivat luoksemme, en ole muualla neulonutkaan, kuin nojatuolissani.

Muistathan tykätä blogista Facebookissa, niin saat tiedon uusista julkaisuista!

37 thoughts on “Pelkkiä perussukkia

  1. Kiitos! Niille tosiaankin on tarvetta :) Varsinkin näille ohuille näin kesällä, kun melkein kaikki neulomani sukat ovat paksuista langoista.

 1. Perussukat on aina tarpeelliset:) Itse en vielä ole ennättänyt aloittaa sukkien neulomista tulevalle syksylle, mutta lankoja olen jo niihin suunnitellut!

 2. Kivat perustukset, jotka istuvat jalkaan kuin… Sukka! 😜Mulla on kans työn alla sukat Regian langasta. Semmosta mistä tulee kuvioita. Tympii vain niiden neulominen, kun jotta kuvio kohdistuu oikein, joudun meiliin pienimmillä mahdollisilla puikoilla. Kuin hammastikut… 🤪

 3. Pitääpä joskus itsekin kokeilla ohuempia sukkalankoja, oon tottunut vaan perusnovitoihin :) Kivat nuo sukat!

 4. Meidän vaarilla taisi olla samanlainen sohva kun olen ollut tosi pieni! Tuli kunnon flash back lapsuudesta mieleen. Hyvin sopii sukat sohvan pariksi :)

 5. Minä en itse (vielä) neulo, mutta toivon ja odotan inspiraation siihenkin vielä iskevän ;) Perusvillasukat eli villikset on minusta melkeinpä parhaimpia! Tuosta sohvasta tulee mieleen lapsuuteni sohvaryhmä, sama väri ja mallikin taitaa olla samantyyppinen :) Meillä on vielä tallella kaksi nojatuolia ja nyt en niistä haluakaan luopua enää <3

 6. I may need your help. I tried many ways but couldn’t solve it, but after reading your article, I think you have a way to help me. I’m looking forward for your reply. Thanks.

 7. I may need your help. I tried many ways but couldn’t solve it, but after reading your article, I think you have a way to help me. I’m looking forward for your reply. Thanks.

 8. Pingback: grandpashabet
 9. Pingback: grandpashabet
 10. Pingback: child porn
 11. Pingback: child porn
 12. Pingback: child porn
 13. Pingback: child porn
 14. Nice blog here Also your site loads up very fast What host are you using Can I get your affiliate link to your host I wish my site loaded up as quickly as yours lol

Vastaa