Värikkäät vappusukat

Hamstrasin jokin aika sitten Tapion Kaupasta oikein kunnon kasan nelisäikeisiä sukkalankoja. Värikkyytensä ja pehmeytensä ansiosta mukaan valikoitui myös Gründl Hot Socks Diamond -merinosukkalankaa, josta neuloin itselleni vapuksi villasukat.


Lanka: Gründl Hot Socks Diamond (07)
Puikot: 2,5 mm

Päädyin jälleen kokeilemaan sukkiin uudenlaista kantapäätä, tällä kertaa neuloin englanninkielisen Youtube-ohjeen avulla Sweet Tomato Heel -kantapään, eli tomaattikantapään, joka tehdään lyhennettyjä kerroksia neulomalla. En ole mikään ohjevideoiden suuri fani, vaan kirjalliset ohjeet ovat enemmän mieleeni, mutta tämänkertainen video-ohje yllätti positiivisesti. Myös itse kantapäähän olen oikein tyytyväinen; sukka istuu hyvin jalkaan ja vielä kaiken kukkuraksi tomaattikantapää näyttää hauskalta raitalangalla neulottuna.

Muistathan tykätä blogista Facebookissa, niin saat tiedon uusista julkaisuista!

3 thoughts on “Värikkäät vappusukat

  1. No on vappuisat sukat, kivan värikkäät! :) Tuo tomaattikantapää kuulostaa ja näyttää hyvältä! Mie oon oivaltanu ohjevideoiden arvon nyt kun oon enemmän virkannut kaikenlaista. Virkkaus on mulle se heikompi laji, niin on ollut iso apu, kun on oikeasti nähnyt, miten vaikka kerros alkaa ja päättyy, ja mistä kohtaa lasketaan… :D

    1. Kiitos! Nämä taitaa olla värikkäimmät sukat, jotka omistan :D Mua miellyttää ohjeista eniten kirjalliset tai kaaviolliset, mahdollisimman tarkat ohjeet, kun nuo videot menee tosi usein ihan vaan höpöttelyksi ja juttuja ymmärtää tosi helposti väärin puhutun kielen epätarkkuuden vuoksi :/ Virkatessa tosin itsekin lunttaan videolta, miten juttuja tehdään, kun mullekin se on se heikompi laji.

  2. Hei! Tykkään tosi paljon siitä kuinka sileä ja tasainen tuo sukkien pinta on! Miten sait niiden varsien joustoneuleesta noin sileän? Olen ihan aloittelija, mutta en tykkää monien villasukkaohjeiden varsista. En haluaisi sukkiini sitä klassista villasukkavartta, mutta kuulemma jos tekee pelkkää sileää neuletta koko varren, se alkaa käpertyä tai kääntyä. Haluaisin että voisin käyttää villasukkiani minkä vain kenkien kanssa, eikä se varsi näyttäisi niin paksulta kun on vaikka tennarit jalassa.

    Mietin myös että toimisiko helmineule joustoneuleen tilalta? Se näyttää kuvissa aika siistiltä, mutta en ole vielä ikinä kokeillut sitä!

Vastaa